Blog

Nieuws over onze vakantiehuizen, activiteiten en meer in Egmond...

Sportweekend 11-12 januari 2020

Door Jan en Daniëlle op zondag 29 december 2019.

De ultieme uitdaging: fietsen én hardlopen!

Op zaterdag 11 januari dé strandrace van het jaar, met hoge duintoppen, obstakels als hooibalen en trappen, het winterse weer en het uitputtende strand dwingen je tot het uiterste te gaan.

Lees verder >

Super last-minutes

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 10 mei 2019.

Nu extra voordelig genieten van het voorjaar aan de kust. Nu tot wel 20% extra last minute korting! Aankomst vanaf vrijdag 10 mei mogelijk! 

Vakantiewoning Seaview - zeezicht en balkon op zuidzijde 

Lees verder >

Reddingbootdag Egmond aan Zee

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 10 mei 2019.
Categorieën:ActiviteitenNieuws

Op zaterdag 11 mei kunt u een kijkje nemen bij de Egmondse Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Op deze dag worden er allerlei interessante activiteiten voor jong en oud georganiseerd in het Maritiem Centrum Egmond, vanaf 10.00 - 16.00 uur. 

U kunt een kijkje nemen in het Maritiem Centrum Egmond of zelfs een tochtje meevaren met de reddingboot Adriaan Hendrik. 

Lees verder >

Lente! Tips voor uitstapjes

Door Jan en Daniëlle op dinsdag 2 april 2019.

Het is lente! De zon laat zich zo en dan alweer zien en de temperaturen stijgen. #lekkerelangedagen #zonnetjeopdebol! De lente is natuurlijk en heerlijke tijd voor een ontspannen verblijf in Egmond aan Zee. Echt even tijd voor elkaar. 

Lees verder >

Kaasmarkt en ontdek Holland's kaasstad!

Door Jan en Daniëlle op dinsdag 2 april 2019.

Weer of geen weer, elke vrijdagochtend is er kaasmarkt! Tot 27 september kunt u dit bijzondere schouwspel bijwonen van 10:00-13:00 uur. Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt.

Rondom de kaasmarkt is een gezellige kunst- en ambachtenmarkt. Geniet van oudhollandsche poffertjes, kaasproducten, handwerkkramen en nog veel meer snuisterijen!

Lees verder >

Bijna voorjaar!

Door Maaike op vrijdag 8 maart 2019.
Categorieën:ActiviteitenNatuur

Het wordt langzaam voorjaar! De eerste narcissen en krokussen tonen hun bloemen weer. En vanaf april kunt u ook genieten van lange, gekleurde velden vol blauwe druifjes, hyacinten en tulpen. Egmond aan Zee en omgeving wordt al omringd door een aardig kleurenpracht. Al wandelend of fietsend vanuit Egmond aan Zee wordt u getrakteerd op bloeiende bollenvelden in alle kleuren van de regenboog. 

Lees verder >

Proef Egmond zaterdag 17 november

Door Maaike op maandag 8 oktober 2018.

Op zaterdag 17 november 2018 staat de vierde editie van Proef Egmond op het programma. Een evenement vol met gezelligheid en lekker eten. U loopt een route door de gezellige straatjes van Egmond aan Zee en krijgt bij elk restaurant een gerechtje met een bijpassend wijntje, biertje of frisdrank naar keuze.

Lees verder >

Kaasmarkt Alkmaar

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 6 april 2018.

Bezoek de kaasmarkt! Een bijzondere belevenis voor jong en oud. 

Weer of geen weer, elke vrijdag om 10:00 uur wordt de bel weer geluid en de kaasmarkt geopend!

Het hele Waagplein ligt vol met duizenden kazen. Dit bijzondere schouwspel laat zien hoe vroeger kaas werd verhandeld, gewogen en gedragen. 

Lees verder >

Nieuwe vakantiewoningen 2018!

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 23 maart 2018.

We hebben u eerder geinformeerd dat ons aanbod met maar liefst 5 woningen is uitgebreid! Graag laten we u weten dat we nog eens 2 fantastische vakantiewoningen op TOPlocatie in het aanbod hebben opgenomen. Nog meer keus voor een heerlijke vakantie aan de kust. Lees snel verder en wellicht verblijft u dit jaar wel in een van deze vakantiewoningen. 

Lees verder >

Mobiele website

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 23 maart 2018.

Op onze website kunt u heel snel en eenvoudig zien of wij nog vakantiewoningen beschikbaar hebben en zo uw vakantie online vastleggen. Maar wist u dat u de website van Egmond Verhuur ook op uw mobiel kunt bezoeken! Praktisch, makkelijk en snel! Bekijk snel ons aanbod en boek direct online. 

Lees verder >

Pagina's