Reddingbootdag Egmond aan Zee

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 10 mei 2019.
Categorieën:ActiviteitenNieuws

Op zaterdag 11 mei kunt u een kijkje nemen bij de Egmondse Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Op deze dag worden er allerlei interessante activiteiten voor jong en oud georganiseerd in het Maritiem Centrum Egmond, vanaf 10.00 - 16.00 uur. 

U kunt een kijkje nemen in het Maritiem Centrum Egmond of zelfs een tochtje meevaren met de reddingboot Adriaan Hendrik. 

voor meer informatie, kijk op reddingbootdag Egmond aan Zee

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Eigen huisje in de duinen!

Door Jan en Daniëlle op maandag 17 juli 2017.

Ontdek een uniek stukje Nederland vanuit Bungalowpark Mooyeveld! Wij zijn namelijk ook beheerder van dit prachtige en rustig gelegen bungalowpark. Diverse chalets en bungalows zijn te huren. Het park ligt in Egmond-Binnen en de huisjes zijn rustig gelegen, met de duinen praktisch als achtertuin. Vanuit het park wandelt u zo het prachtige Noordhollands duinreservaat in. Een entreekaart voor dit uniek stukje duin is inbegrepen. 

Lees verder >

Zomerhuis "De kleine strandloper"

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 23 juni 2017.

In 2017 geheel gerenoveerd! Het sfeervolle en knusse zomerhuis is comfortabel en praktisch ingericht. Het is gelegen in een rustige woonwijk, maar wel op loopafstand van het centrum van Egmond aan Zee, strand en de duinen.

Lees verder >

Kaasmarkt Alkmaar

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 6 april 2018.

Bezoek de kaasmarkt! Een bijzondere belevenis voor jong en oud. 

Weer of geen weer, elke vrijdag om 10:00 uur wordt de bel weer geluid en de kaasmarkt geopend!

Het hele Waagplein ligt vol met duizenden kazen. Dit bijzondere schouwspel laat zien hoe vroeger kaas werd verhandeld, gewogen en gedragen. 

Tevens is er een ambachtelijke markt rondom de kaasmarkt. Ook in 2018 vinden de avond-kaasmarkten plaats. 's Avonds genieten van dit bijzondere schouwspel en daarna nog even heerlijk struinen op de braderie. 
 

Lees verder >