Reddingbootdag Egmond aan Zee

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 10 mei 2019.
Categorieën:ActiviteitenNieuws

Op zaterdag 11 mei kunt u een kijkje nemen bij de Egmondse Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Op deze dag worden er allerlei interessante activiteiten voor jong en oud georganiseerd in het Maritiem Centrum Egmond, vanaf 10.00 - 16.00 uur. 

U kunt een kijkje nemen in het Maritiem Centrum Egmond of zelfs een tochtje meevaren met de reddingboot Adriaan Hendrik. 

voor meer informatie, kijk op reddingbootdag Egmond aan Zee

 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Zeldzame papegaaiduiker gevonden

Door Jan en Daniëlle op zondag 9 juli 2017.
Categorieën:NatuurNieuws

Afgelopen vrijdagavond 7 juli, is in de populaire badplaats van Noord-Holland "Egmond aan Zee" een papegaaiduiker gevonden. Deze vogel is zeer zeldzaam. De dierenambulance van Alkmaar, DANK, heeft de vogel gevonden. Hij was erg verzwakt toen ze hem gevonden hadden. Ze hebben de vogel een goede nachtrust gegeven, daarna afgeleverd in Den Helder bij de veerdienst. Het natuurcentrum Ecomare op Texel zal super voor de papegaaiduiker zorgen, en ze hopen dat hij zich snel weer tussen zijn soortgenoten kan gaan bevinden.

Lees verder >

Bijna voorjaar!

Door Maaike op vrijdag 8 maart 2019.
Categorieën:ActiviteitenNatuur

Het wordt langzaam voorjaar! De eerste narcissen en krokussen tonen hun bloemen weer. En vanaf april kunt u ook genieten van lange, gekleurde velden vol blauwe druifjes, hyacinten en tulpen. Egmond aan Zee en omgeving wordt al omringd door een aardig kleurenpracht. Al wandelend of fietsend vanuit Egmond aan Zee wordt u getrakteerd op bloeiende bollenvelden in alle kleuren van de regenboog. 

Lees verder >

Vakantiewoningen voor groepen

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 26 mei 2017.

Er even heerlijk tussenuit met de meiden, een gezellig mannenweekend, of genieten met familie en vrienden. "The place to be" zijn: het sfeervol ingerichte groeps vakantiewoning Gezelligheid met plaats tot wel 16 personen. Ook het ruim opgezette appartement het Lichthuis (max. 8 personen) is ideaal voor een groepsvakantie.

Lees verder >