Leuke uitjes

Huur een fiets of boek een suptourbij en peddel door de prachtige wateren van het Duizend-Eilanden-Rijk, klimmend of rollebollend van het klimduin in Schoorl, middagje midgetgolfen of ontdek Alkmaar Prachtstad!

Fietsen in Egmond - Huur een fiets in Egmond! 

Suptour door Duizen-Eilanden-Rijk - Cupofsup  

Boek een suptour bij Cupofsup in Langedijk en peddel door de prachtige wateren van het Duizend-Eilanden-Rijk.

Klimduin in Schoorl 

Het Klimduin in Schoorl, voor jong en oud! Sta je eenmaal boven, daarna keihard er afrennen, joehoe! Dit is tevens een mooi beginpunt voor een wandeling door de Schoorlse Duinen. 

Midgetgolf - Restaurant Natuurlijk  

Een uitdagende midgetgolfbaan met 18 holes. Leuk voor jong en oud! Het is aan u of u er een echte competitie van maakt of vooral een gezellig potje wilt spelen.

Alkmaar Prachtstad 

Fietsen in Alkmaar & omgeving: Alkmaar ligt ten midden van polders, natuur, duinen en strand. Geen wonder dus dat de stad vertrekpunt is van vele mooie fietsroutes. 

Wandelen in Alkmaar & omgeving: ontdek de mooiste plekjes van Alkmaar tijdens een stadswandeling. Hou jij van rust, ruimte en natuur? Dat vind je in de omgeving van Alkmaar, zoals de Schermer, Graft, De Rijp en de Eilandspolder. 

Bootje huren in Alkmaar: Alkmaar barst van de mooie grachtjes. De stad is dan ook heel goed te bewonderen vanaf het water.