Nieuwe vakantiewoningen 2018!

We hebben u eerder geinformeerd dat ons aanbod met maar liefst 5 woningen is uitgebreid! Graag laten we u weten dat we nog eens 2 fantastische vakantiewoningen op TOPlocatie in het aanbod hebben opgenomen. Nog meer keus voor een heerlijke vakantie aan de kust. Lees snel verder en wellicht verblijft u dit jaar wel in een van deze vakantiewoningen. 

Zilte Bries: gloednieuw appartement gelegen op een echte TOPlocatie! In hartje centrum van Egmond aan Zee, op slechts 100 meter van het strand. 

Njord: stijlvol en luxe ingericht appartement, gelegen op de eerste verdieping van de Terrassenflat. Zowel uitzicht op zee als de zeeduinen. 

Zandhuis & Fijne Zandhuis : deze woningen liggen in het centrum van Egmond aan Zee, op 50 meter van het strand en aan de voet van de vuurtoren. 

Seaview: praktisch direct aan het strand en ca. 100m van de duinen ligt het appartement Seaview! Het is gelegen op de 4e etage van de "Kennedyflat". Grote pluspunt is het balkon op de zuidzijde met volop zon en zeezicht. Eigen prive-parkeerplek! 

Brandaan: gelegen op de bovenste verdieping van appartementencomplex "terrassenflat". Ruime vakantiewoning met stijl en is praktisch ingericht. Het grote balkon biedt u een prachtig uitzicht op de zee en het unieke duinenlandschap. Eigen garage!

Villa Dennengeur: vrijstaand designhuis voor maximaal 7 personen. Deze woning biedt echt maximaal comfort, zoals moderne keuken met vaatwasser, combi-magnetron, 2 luxe badkamers, wasmachine/droger en prive-parkeerplaats. Uniek is de prachtige veranda achterin de tuin.