Welkom bij Egmond Verhuur

Hét adres voor een gezellige vakantie in Egmond aan Zee!

Egmond Verhuur is al jaren een kleinschalig verhuurbedrijf dat een ruime keuze biedt uit verschillende appartementen en vakantiewoningen in Egmond aan Zee aan. Maar ook duinhuisjes en bungalows in het aanbod heeft op het prachtig gelegen Bungalowpark Mooyeveld in Egmond Binnen.  

Mw Dekker (oma Tonny) is ooit begonnen met het verhuren van een aantal vakantiewoningen en in 2004 hebben Jan & Danielle Dekker het stokje overgenomen. In 2017 is Maaike erbij gekomen en samen met onze vaste ploeg dames voor de schoonmaakwerkzaamheden is Egmond Verhuur zoals het nu is.

Verhuren is onze passie, we kennen Egmond en de vakantiewoningen die wij aanbieden goed. Ons aanbod staat uitgebreid op onze website, maar we adviseren u ook graag persoonlijk. Persoonlijk contact met de gasten vanaf de boeking tot het einde van de vakantie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Ons aanbod vindt u op onze uitgebreide website en u kunt ook direct online uw favoriete woning reserveren. Voor persoonlijk contact kunt u ons bereiken via mail: info@egmondverhuur.nl of telefonisch: 06-24649070

Tot ziens bij Egmond Verhuur
Maaike, Jan & Daniëlle Dekker