Update Coronavirus - 19 maart 2020

Geachte gast, 

Egmond Verhuur houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Rijksoverheid nauwlettend in de gaten. Momenteel zijn er door de overheid maatregelen genomen tot 6 april. U vraagt zich ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw vakantie naar Egmond aan Zee. 

Allereerst willen we benadrukken dat Egmond bereikbaar is, de accommodaties beschikbaar zijn en de winkels en supermarkten geopend. 

Vanwege het coronavirus zijn we momenteel bezig om alle gasten te informeren tot aankomst 6 april 2020!

Voor reeds gemaakt reserveringen met aankomstdatum voor bovengenoemde datum, hanteren wij uit coulance de volgende uitgangspunten: 

  1. U mag kosteloos omboeken naar een andere reisperiode (mits binnen 1 jaar), echter wel in dezelfde accommodatie. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. 
  2. Indien u de vakantie toch wenst te annuleren, hanteren wij hiervoor de voorwaarden waaronder u heeft geboekt. In dat geval vragen wij u om ons te mailen o.v.v. uw reserveringsnummer, aankomstdatum en naam van de woning

Indien na 6 april nog steeds verregaande overheidsmaatregelen gelden, ook dan kan de reservering worden omgeboekt naar een andere reisperiode; zie punt 1. 

Egmond Verhuur doet er alles aan om samen met u tot een passende oplossing te komen! 

Op dit moment heerst er veel onrust en wordt Egmond Verhuur overspoeld met telefoontjes. Wij verzoeken u om alleen per mail contact met ons op te nemen. We hopen dat er u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden. 

Wij hopen natuurlijk, net als iedereen, dat deze situatie snel onder controle is. 

Met vriendelijke groet, 

Team Egmond Verhuur

Jan & Danielle Dekker