Bungalowpark Mooyeveld - Egmond Binnen

Mooi gelegen park in Egmond-Binnen - eigen huisje in de duinen!

Bungalowpark Mooyeveld ligt in Egmond-Binnen op een rustige locatie, grenzend aan het prachtige duinlandschap van Noord-Holland. Het park heeft een eigen ingang naar de duinen. Het park is ideaal voor gezinnen, rustzoekende gasten maar ook voor wandelaars en fietsers. Het strand ligt op ongeveer 3 kilometer afstand en Egmond aan Zee op slechts 6 kilometer.

Faciliteiten park: receptie, fietsverhuur, speeltuintje, sport- en speelplaats, voetbalveldje, klimbomen, airtrampoline, 4 laadstations voor elektrische auto's. 

Faciliteiten in de omgeving, o.a.: supermarkt, geldautomaat, restaurants, zwembaden.

Bekijk hier het online parkboekje

Bungalowpark Mooyeveld is rustig gelegen in een uniek stukje natuur!

We bieden een gevarieerd aanbod van duin-cottages, bungalowschaletsduinhuisjes en comfortabele appartementen.  

De vakantiewoningen liggen verspreidt over het park en hebben allen een mooie ruime tuin. Uniek is onze eigen entree tot het Noordhollands Duinreservaat. Hier heeft u wel een duinkaart voor nodig. Deze is bij uw verblijf inbegrepen!

Het Noordhollands duinreservaat is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland om te fietsen, wandelen, mountainbiken, of gewoon lekker ravotten. Vanuit ons park wandelt of fietst u via een rechtstreekse route naar het strand van Egmond-Binnen, dwars door het mooie duinreservaat. 

Een echte aanrader voor een perfecte stranddag! Wist u dat in het Noordhollands Duinreservaat u de beschikking hebt over zo`n 70 km verhard fietspad en 200 km onverhard wandelpad? Daarnaast is er nog 80 km ruiterpad en voor de liefhebbers van zwaardere wandelingen 34 km voetspoor.