Nieuw bij Egmond Verhuur

Door Jan en Daniëlle op donderdag 11 mei 2017.

Appartementen Zeejuweel en De Zeeduin!

Met trots kunnen wij u vertellen dat ons aanbod is uitgebreid met deze 2 prachtige appartementen, direct aan strand! De appartementen Zeejuweel en De Zeeduin zijn onlangs gerenoveerd en in een geheel nieuw jasje gestoken. De prachtige appartementen liggen in het appartementencomplex “terrassenflat” voorzien van ruim balkon met magnifiek uitzicht over zee, strand en het prachtige duinenlandschap! Met hun perfecte ligging aan het strand en op slechts een steenworp afstand van het gezellige en bruisende centrum van Egmond aan Zee zijn dit absolute aanraders voor een topvakantie!

Binnenkort volgen meer foto's van De Zeeduin!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Last minute herfsttoppers!

Door Jan en Daniëlle op dinsdag 3 oktober 2017.

Genieten en ontspannen in de herfst! Wij hebben nog een aantal last minutes voor u!

Heerlijk genieten van al het moois dat Egmond aan Zee en omgeving u te bieden heeft. Een mooie wandeling over strand, door de duinen en dan 'thuiskomen' in een heerlijk, comfortabel appartement van Egmond Verhuur. 

Nu te boeken tot wel 10 -15% korting!

Appartement Beach House 

Lees verder >

Keukenhof "Dutch Design"

Door Jan en Daniëlle op woensdag 22 maart 2017.

Het is weer lente!! Dat betekent de dagen worden langer, met mooie luchten, de eerste zonnestralen. Maar ook zeker de prachtige bloemenzee!! Alle velden komen nu langzaamaan in bloei. Egmond is binnenkort weer volledig omgeven door de mooiste kleuren. Dit is echt een "must" om met eigen ogen te komen bewonderen.

Het fleurigste dagje uit, is dan zeker een bezoek aan de Keukenhof, dit jaar met als thema: “Dutch Design”. Dutch Design kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid gecombineerd met innovatieve oplossingen.

Lees verder >

Egmond aan Zee, populair onder toeristen!

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 22 september 2017.

Egmond aan Zee, uitgeroepen tot populairste dorp van Noord-Holland!

De beoordelingssite Zoover heeft o.b.v. reviews gekeken naar de populairste dorpen en steden per Nederlandse provincie. Hieronder vindt u de vijf populairste dorpen en steden van Noord-Holland die het meest gewaardeerd zijn tussen september 2016 en september 2017. Het afgeronde reviewcijfer is gebaseerd op de beoordelingen uit die periode.

Egmond aan Zee is door vele tevreden gasten beoordeeld als populairste plaats in Noord-Holland. 

Lees verder >