Nieuw bij Egmond Verhuur

Door Jan en Daniëlle op donderdag 11 mei 2017.

Appartementen Zeejuweel en De Zeeduin!

Met trots kunnen wij u vertellen dat ons aanbod is uitgebreid met deze 2 prachtige appartementen, direct aan strand! De appartementen Zeejuweel en De Zeeduin zijn onlangs gerenoveerd en in een geheel nieuw jasje gestoken. De prachtige appartementen liggen in het appartementencomplex ?terrassenflat? voorzien van ruim balkon met magnifiek uitzicht over zee, strand en het prachtige duinenlandschap! Met hun perfecte ligging aan het strand en op slechts een steenworp afstand van het gezellige en bruisende centrum van Egmond aan Zee zijn dit absolute aanraders voor een topvakantie!

Binnenkort volgen meer foto's van De Zeeduin!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Egmond aan Zee, populair onder toeristen!

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 22 september 2017.

Egmond aan Zee, uitgeroepen tot populairste dorp van Noord-Holland!

De beoordelingssite Zoover heeft o.b.v. reviews gekeken naar de populairste dorpen en steden per Nederlandse provincie. Hieronder vindt u de vijf populairste dorpen en steden van Noord-Holland die het meest gewaardeerd zijn tussen september 2016 en september 2017. Het afgeronde reviewcijfer is gebaseerd op de beoordelingen uit die periode.

Lees verder >

Sportweekend Egmond 12-15 januari!

Door Jan en Daniëlle op vrijdag 5 januari 2018.

Het tweede weekend in januari staat al jaren in het teken van de sport.

Zaterdag 13 januari stappen bijna vierduizend enthousiaste deelnemers weer op de pedalen voor de strandrace Egmond-Pier-Egmond. Daarmee is dit al jaren de grootste en meeste aansprekende ATB-race van Nederland.  

Lees verder >

Kaasmarkt en ontdek Holland's kaasstad!

Door Jan en Daniëlle op dinsdag 2 april 2019.

Weer of geen weer, elke vrijdagochtend is er kaasmarkt! Tot 27 september kunt u dit bijzondere schouwspel bijwonen van 10:00-13:00 uur. Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt.

Rondom de kaasmarkt is een gezellige kunst- en ambachtenmarkt. Geniet van oudhollandsche poffertjes, kaasproducten, handwerkkramen en nog veel meer snuisterijen!

Lees verder >